Beoordelingen van Tiki Taka Toko Almere-Buiten

Recente recensies

5.0
Angie
vandaag
E.
10 april 2021
Wilmsen
9 april 2021
Marja van Zon
8 april 2021

Wij hadden besteld en laten bezorgen om mijn moeders verjaardag (88) te vieren. Zij is in Indonesië geboren dus we wilden haar verrassen en dat is zeker gelukt! Wij hebben genoten van alle gerechten, dit gaan we vaker doen, het was top!

Mike
7 april 2021

Wauw! Wat hebben wij heerlijk gegeten zeg! Hier gaan we vaker bestellen😊✌🏽 De porties zijn ruim voldoende en de smaken subliem! Zowel Vega als vlees

Virgel
5 april 2021
Vliet
28 maart 2021

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Belle
27 maart 2021

Duurde te lang 2,5 uur na plaatsing bestelling kwam deze pas binnen. De spekkoek die erbij zat was daardoor ook warm

Olaf
15 maart 2021

Eerste keer bestel. Erg lekker, wel veel eten 😀

M Schoo
14 maart 2021

Heerlijk gesmuld van de rijsttafel! Genoeg voor 2 personen. De pittigheid wordt goed aangegeven zozeer de keuze makkelijk is. De bezorging was iets vertraagd maar hierover werden we netjes geïnformeerd.

Ben
13 maart 2021

matige kwaliteit

Vrielink
11 maart 2021

Geweldig eten! Goed van smaak ! Ook nog thuisbezorgd dus super!!

Tim
11 maart 2021

Eten is altijd top. De bezorging was deze keer niet op tijd. Niet te laat. Maar een uur eerder dan ze zelf aangegeven hadden om te komen.

John Krijgsman
8 maart 2021

Erg lekker!!!!

Orhan
7 maart 2021

Precies op tijd klaar voor afhalen. Het eten smaakte heerlijk. Ik ga nog zeker een keer bestellen.

Daan Westerweel
6 maart 2021

Het rijsttafel smaakte prima, helaas ontbraken wel de bijhorende eieren. Het eten zou om 18.30 bezorgt worden volgens de bevestiging , echter om 17.45 stond de warme rijsttafel al voor de deur. Dat is een wel heel snelle service.

P.kroon
2 maart 2021

Eten zag er goed en mooi verzorgd uit en was erg lekker

Joop
2 maart 2021

heerlijk eten! Vlot geleverd

N. de Graaf
1 maart 2021
Rob
26 februari 2021

Na het bestellen krijg je een mailtje met daarop het tijdstip van bezorgen, echter de datum staat daar niet bij. Dit zorgt voor onnodige verwarring bij mij.

Hennie
23 februari 2021
Omar
23 februari 2021

Lekker eten. En eten was goed warm bij levering

Stefanie
23 februari 2021

Alles weer perfect heerlijk gegeten

Beenhakker
22 februari 2021

Keurig op tijd. Goed warm en erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile
21 februari 2021

lekker gegeten

Ed Resodihardjo
20 februari 2021

Eten weer fantastisch lekker gegeten

Maring
20 februari 2021

Lang wachten op bestelling, kleine porties, te weinig gewicht wat niet overeenkomt met bestelling, waardeloos te woord gestaan toen we hierover belden, rundvlees hard vol hard vet en zenen

Vrielink
19 februari 2021

Heerlijk eten en het is zo fijn dat het bezorgd wordt. Een pluim en een super service!!

Ruben
19 februari 2021

Echt lekker! 👍

J.Hagedoorn
19 februari 2021

Heerlijke Gado Gado en top bezorging

Peter
19 februari 2021

Zoals altijd weer snel bezorgd, lekker en niet te duur.

Ryan
18 februari 2021

Lekker pittig, lekker veel, lekker alles

Rein Boer
15 februari 2021

Goede kwaliteit Snel klaar Heel vriendelijk geholpen

Paul en Roos
15 februari 2021

Dit was onze eerste bestelling bij Tiki Taka Toko, een originele rijsttafel. Wat een heerlijkheid, wij hebben zitten smullen. Het was zeker niet de laatste bestelling. Eten was goed van smaak, warm en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
14 februari 2021

Heerlijk eten, echt indonesisch. Goedw kwaliteit en authentiek indonesisch Bezorging vriendelijk maar wel 1 uur te laat. Jammer dat dit zonder reden te melden zo via een mailtje wordt aangegeven

klaas
12 februari 2021
Rachid
12 februari 2021

Eten is met liefde gemaakt. Heerlijk eten! Bedankt

Sander
9 februari 2021

top

Andrea
9 februari 2021

Zo als altijd uitstekend! Wij hebben weer heerlijk gegeten.

Joop
7 februari 2021

Later dan gepland, maar zeer begrijpelijk met deze sneeuw! Zo wie zo al een wonder dat Tiki Taka Toko bezorgde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
7 februari 2021

Heerlijk eten, mild is al behoorlijk pittig! Bami en nasi portie kan wat meer, vond dat te weinig naar verhouding.

Leo
6 februari 2021

Rijsttafel voor drie personen besteld. Erg weinig eten voor 75 euro. Drie soorten bestelde groenten waren er niet bij geleverd. Gebakken bananen ook niet, spekkoek was voor 1 persoon

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste dhr Leo, Hartelijk dank voor uw feedback. U had Rijsttafel Meats besteld, dat was de reden dat u geen groenten gerechten had gekregen . De totale gewicht van uw bestelling was meer dan 3 kg. De rijsttafel was ook voor 3 personen bedoeld. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Smakelijke groet, Team TTT

Roeli
5 februari 2021
Maarten
4 februari 2021

Lekker weer zoals altijd!

Peter
1 februari 2021

Heerlijk gegeten

Luc
30 januari 2021

Erg smakelijk!

Claudia
26 januari 2021

Weer heerlijk gegeten!!!

Stephanie
25 januari 2021

Sorry niet voor herhaling vatbaar.

Yvonne
24 januari 2021

Goed eten, lekker warm, ik heb heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry en Monique
24 januari 2021

Was weer super lekker zoals gewoonlijk. Bezorger is ook een aardige man.

R.B.
23 januari 2021
Kneefel
22 januari 2021

Heerlijk gegeten! Porties zijn flink gevuld. Emping erbij besteld, kreeg een hele zak! Sate zacht en smaakvol. Snacks smaken goed. Voor herhaling vatbaar! Besteld: soto ayam gado gado sate ayam pastei, lemper emping

Henry
21 januari 2021
Christiaan
19 januari 2021

Super service, na even gebeld te hebben konden ze me ongeveer een schatting geven van hoe lang het zou duren en tijdens het wachten konden we via Whatsapp live de locatie van de bezorger volgen. Echt super! Eten was nog heet en heerlijk bij aankomst ca 45 minuten na het bestellen.

Een off day
18 januari 2021

Blijkbaar een flinke “off day” want normaal gesproken top Vega XXL rijsttafel, plus wat extra’s inclusief kleine fooi, want normaal gesproken fantastisch eten. De keus om te bestellen viel op een voor ons belangrijke dag. Bestel je voor ruim €70 euro, de XXL ipv de normale rijsttafel, dan moet je als klant nooit na aflopen denken “hadden we maar Chinees besteld”... wat bijna het geval werd. Koude snacks niet geleverd. 6 groente gerechten ipv 4, de twee Vega gerechten waren een half bakje tofu en een half bakje tempe. Tempe was best hard. Eieren leken van de dag daarvoor te zijn (trekken blauw). Per ongeluk hebben zij een portie saté meegeleverd. Op een Vega rijsttafel niet zo toepasselijk maar onze zoon eet wel vlees... dus bonus voor hem want tofu en tempe net genoeg. We hebben gebeld want het leek ons wel toch anders deze keer als eerdere bestellingen. Bestelling klopte wel muv de saté die wij mochten houden, de ontbrekende snacks kwamen pas later achter en na de eerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
18 januari 2021

Het was weer fantastisch, zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
17 januari 2021

Super lekker eten, goed warm. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
17 januari 2021

Wederom een allerzaligste rijsttafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
17 januari 2021

Top zoals gewoonlijk! Goede smaak, voldoende, snel en zoals oma het maakte

Resodihardjo
16 januari 2021

Heerlijk gegeten en voldoende

Annet
16 januari 2021

Heerlijk gegeten! Gevraagd om 18.30 te bezorgen, kreeg een mailtje dat het 19.00 zou worden en het werd toch nog 18.30, super! Hele vriendelijke bezorger!

Patrick
16 januari 2021

Na 1 uur em 45 minuten kwam het eten. Oke eerste dag in NL sneeuw dit jaar. Eten de smaak was prima. Portie grootte was matig. Ik ben fan van Indonesisch eten, maarnik heb nu mog steeds trek. Ook met 3 extra snacks erbij.

Rebergen
16 januari 2021

Nette bezorging, eten was super

Marjoleine
16 januari 2021

Het was weer erg lekker

Gertjan
14 januari 2021

heerlijk eten. bezorging prima op tijd met goede bezorg info

Anoniem
14 januari 2021

Heerlijk gegeten! Moesten iets langer wachten dan we wilden (5 kwartier), maar dat was het zeker waard!

Ton de Moor
14 januari 2021
Joop
12 januari 2021

Smakelijk en goed warm zoals altijd!

Justin
10 januari 2021

Weer heerlijk gegeten. Rund gerecht was lekker mals en de kip gerechten knapperig van buiten en zacht van binnen. Alle gerechten smaakte zeer goed en ook echt Indonesisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
10 januari 2021

Heerlijke rijsttafel besteld, en netjes op tijd geleverd. Bij veel toko’s kan rundvlees droog of taai zijn, maar hier was het perfect: Vers, en zacht gegaard. Echt top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
10 januari 2021

Super lekker en heel klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlon
9 januari 2021

Fijne service en makkelijk bestellen.

Ferry Monique
7 januari 2021

Rijsttafel meat xxl besteld, was weer super lekker en ruim voldoende. Wat ons betreft de lekkerste van Almere.

Marina
4 januari 2021

Het was zalig !

Ilona
4 januari 2021

Iedere keer weer heerlijk eten en prettige bezorging.

J.
3 januari 2020

Goede services zeker i.v.m. allergie. Ik werd keurig gebeld met advies van wat ik wel of niet kon nuttigen i.v.m. de allergie. (ingrediënten). Top, mijn dank. Het eten was heerlijk, maar wel wat aan de prijzige kant. Ik zal daarom alleen een bestelling doen. voor een speciale gelegenheid. Heerlijk genoten van het eten

Ash
2 januari 2020

Het eten was er (op nieuwjaarsdag) verrassend snel. Absoluut heerlijk gegeten. De kwaliteit en service is top!

John
31 december 2020

Altijd lekker.

annie
31 december 2020

Keurig op tijd bezorgd! Een heerlijk smakelijke maaltijd

kneefel
28 december 2020

heerlijk eten. Gewoon lekker ! Ga zo door

Gr6
26 december 2020

Het was erg pittig

Laura
23 december 2020

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!!

Joyce Stein du Pré
20 december 2020

We hebben heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar. Was van plan om 2e kerstdag óók bij jullie te bestellen. Fijne feestdagen Mvg, Joyce

darcy
19 december 2020

Heerlijk klaargemaakt. Complimenten! De smaken zijn zoals ze moeten zijn. Klasse !! (voor mij persoonlijk een tikkie te heet soms)

Den haak
18 december 2020

Eten aanvankelijk wat laat, bestelling niet compleet. Na een telefoontje direct actie en binnen 15 minuten alles opgelost met extra lekkers. Top service en heerlijk eten

Jolanda
17 december 2020

Het was weer heerlijk! En punctueel op de aangegeven tijd bezorgd.

Gerard van Oel
16 december 2020

Alles is als altijd helemaal goed

Erika
14 december 2020
Joop Bremer
13 december 2020

Fantastisch lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freke Schlatter
13 december 2020

Het was weer heerlijk.👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
13 december 2020
Heijne
13 december 2020

Het eten was verrukkelijk! We hadden een rijsttafel genomen en we waren verrast door de verschillende smaken. We komen zeker nog eens terug. Alleen de porties bami en rijst waren te weinig bij de rijsttafel.

Rowan
12 december 2020

Eten was jammergenoeg gewoonweg niet lekker. Alles was pittig gekruid, behalve het pittige ei. Tevens had bijna al het eten dezelfde vage smaak. De kerrie tofu proefte smaakloos en de kouseband was niet lekker en proefte niet naar kouseband, het zwom ook in de saus. De kip met cocos smaakte ook niet naar cocos. De lempur was wel redelijk lekker en de spekkoek was gelukkig erg lekker. We hadden er veel meer van verwacht en helaas is het niet voor herhaling vatbaar. Het eten was wel erg heet qua temperatuur en de bezorger was erg netjes, ondanks dat het een uur duurde toch 4 sterren waard.

Fam Berghorst
10 december 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en een vriendelijk gezicht :-)

Neil Corné
7 december 2020

Dit is de eerste keer dat wij een bestelling hadden geplaatst bij Tiki Taka Toko. Wij hadden twee grote Rames menu's samengesteld en daarnaast nog wat losse snacks (Risolles en Spekkoek). De grote Rames menu's waren prima in verhouding als je kijkt hoeveel je krijgt voor de prijzen die gehanteerd worden. Het eten was lekker, de aanduidingen van hoe mild of pittig een gerecht was kwamen goed overeen met onze verwachtingen. Als fan van Risolles leg ik de lat vrij hoog als het gaat om de smaak en textuur van Risolles. De Risolles van Tiki Taka Toko waren zeker niet slecht, maar de smaak was voor mij wat aan de vlakke kant. Ik raad Tiki Taka Toko zeker aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyndsey
4 december 2020

Alle gerechten waren heerlijk. Om te smullen. De nasi koening was verrukkelijk. Goed warm ook en de bezorging was sneller dan verwacht.

Roeli
4 december 2020

Snelle bezorging, lekkere rijsttafel en heerlijke spekkoek

Hans
2 december 2020

Waar zouden wij zijn zonder TikiTakaToko??, fijn om zo'n betrouwbare toko in de buurt te hebben met heerlijke gerechten en prima levering, als vaste klant ben ik nooit teleurgesteld en het is altijd iets waar ik mij op verheug!

Monique
2 december 2020

Heerlijk! Alsof we even op vakantie waren! Gerechten zijn smaakvol, netjes verpakt en warm bezorgd door zeer vriendelijke man. We komen absoluut weer terug.

Josine
27 november 2020

Superlekker, zoals altijd. Zelfs de kinderen smullen ervan!

Henny Smit
22 november 2020

Was erg lekker van smaak 👍🏻 Dus voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adinda
22 november 2020

Super lieve bezorger die de moeite heeft genomen om mijn naam en achternaam voluit te zeggen om daarna het eten te overhandigen. Het eten is heel smaakvol. Ik bestel er vaker en zal dat blijven doen. De spekkoek doet mij denken aan de spekkoek die wij kregen bij mijn moeders oma. Een dikke 10!

Ronald den Haak
21 november 2020

Top eten Porties rijst mogen eits ruimer.

Germaine
21 november 2020

Heerlijk gegeten net als altijd!

Ed Resodihardjo
19 november 2020

Heerlijk eten goed verzorgd en genoeg

Dianadekat
18 november 2020

Snel bezorgd, fijn dat je zelf je soort groente, vlees en rijst kunt aangeven.

Jolanda
15 november 2020

Heerlijk eten, zowel de vleesvariaties als de veganistische gerechten. Thuis bezorgd door een super vriendelijke medewerker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
15 november 2020

Indonesische rijsttafel besteld. Vlees was goed, het ene vind je lekkerder dan het andere. Sperzieboontjes lekker, roerbakgroente aparte smaak, natte taugé zonder smaak, het zuur was wortel uit een pot, zilveruitjes en komkommer. Spekkoek was heerlijk. Ik bestelde 17.30, bezormoment 18.45. Dan krijg je later een mail dat het 19.15 wordt. Annuleren kan niet. Een mail kwam om 18.22 dat het eten onderweg was. Werd 19.22 bezorgd. Het eten was lauw. Was eens maar nooit meer. Volgende keer toch maar zelf halen bij de toko gembira in de stad.

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag Miranda, Hartelijk dank voor jouw feedback. Op het moment dat jouw bestelling binnen komt met een gewenste leveringstijd om 18.45 kijken we naar route en leveringstijd van andere bestellingen of wij dat kunt redden. Het antwoord is “nee” daarom gaven we een terugkoppeling “rond 19.15 kunnen we bij je zijn”. Aangezien dat wij toen meerdere bestellingen hadden voor jou in heel Almere. Zoals je had gemerkt, je kunt de bezorgen live volgen. Idd dat hij iets later was dan wat wij hadden geschat qua tijd. Hij was gestopt bij nummer 31 ipv nummer 13. Excuus daarvoor, hij had ook aan de deur excuus aangeboden. Voel je vrij om de bestelling te komen afhalen bij ons of bij andere toko in Almere. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Team TTT

Anoniem
15 november 2020

Was voor de eerste keer. Goed eten en goed warm. Ruim op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Zal het zeker iemand aanraden.

Pia
15 november 2020

Zoals altijd erg lekker. Indonesisch eten zoals het hoort. Deze toko is een aanrader. Bezorging komt precies op tijd en alles zit goed verpakt en komt warm op tafel.

Elsemiek
14 november 2020

Pittig lekker!

Anoniem
14 november 2020

Snelle bezorging, goed op temperatuur en heerlijk van smaak

Frank
9 november 2020

Rijst tafel besteld voor drie personen. Netjes afgeleverd. Het eten was verrukkelijk. Bezorging op tijd en netjes op de hoogte gehouden. Bestellen zeker nogmaals een rijstafel.....

Johan
8 november 2020

Eten was iets te laat. Excuses gehad. Kan gebeuren. Het was goed warm en erg lekker.

alweer top
8 november 2020

+10

top
8 november 2020

super!

Sharon
7 november 2020

Het eten was weer heerlijk. En snel geleverd. Het is mooi om te volgen waar de koerier zich bevindt.

Dyonne
6 november 2020

Heerlijk eten en de super bezorging 🚚

Annemieke
1 november 2020

Bezorging in Oosterwold terwijl er alleen nog een bouwweg ligt, fantastisch! Kwaliteit is erg goed. Heerlijk gegeten, warm, niet lauw! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tam
31 oktober 2020

Erg lekker eten en was nog erg warm toen. Wij het kregen. Duidelijke communicatie over de bezorging. Zou aanraden om bij de menukaart voor online bestellen aan te geven hoe pittig iets is, want nu werd ik door de mate van pittigheid verrast. Maar, al met al heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Resodihardjo
31 oktober 2020

Eten was lekker en voldoende

Kelly
31 oktober 2020

Gado gado met saté ajam was heerlijk. De tempeh en tahoe was nog lekkerder!

Monica
30 oktober 2020

Top!

Nancy
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten en een erg vriendelijke bezorger.

SG
29 oktober 2020
J.Clodius
27 oktober 2020

We hebben gisteren de rijsttafel xxl origineel gegeten en nog als extra gadogado en een sate besteld, alles was even lekker, zeer goede originele smaak en zeer kompleet. Ook ruimschoots voldoende om met twee personen twee dagen van te eten. Enige opmerking, de bami mag wat kruidiger/pittiger. Verder alles top, en heerlijke verse spekkoek toe, een echte aanrader. Zeer vriendelijk personeel !!

Gijs
26 oktober 2020

Goede, vriendelijke service. En vooral heel lekker eten.

Miriam
25 oktober 2020

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femo
25 oktober 2020

Was de eerste x dat we hier een rijsttafel xxl-meat bestelde. Het was super lekker en op tijd, dit gaan we vaker doen😃

Chas
24 oktober 2020

Heerlijk!!!!

I.L.
23 oktober 2020

Was super lekker, helaas pindasaus waren ze vergeten dus dat was minder. En nog een minpuntje 30min te laat geleverd

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste mevrouw Lu, Hartelijk dank voor uw feedback en compliment. Wij hebben uw bestellijst gecontroleerd. U had geen extra pinda saus besteld. En u wou om 18.00 geleverd worden. Ivm de drukte was dat voor ons niet mogelijk om meerdere bestellingen om 18.00 in heel Almere te leveren, daarom hebben we een melding gegeven dat we om 18.30 bij u pas kunnen zijn in uw postcode. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met smakelijke groet, Team TTT

Vincent
23 oktober 2020

Het eten was weer heerlijk! Bedankt!

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Vincent, Bedankt weer voor jullie bestelling en begrip dat we 10 min later was dan jullie gewenste tijd. Met smakelijke groet, Team TTT

joop
20 oktober 2020

was weer helemaal top! jullie hebben er weer nieuwe fans bij gekregen!

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag Joop, Bedankt weer voor jullie bestelling. Gezellig, graag zien wij ons nieuw fans bestelling binnenkort tegemoet. Fijn weekend. Team TTT

Kirsten
19 oktober 2020

Ondanks aangegeven soja allergie helaas toch niet goed in de bestelling op gelet.. Jammer.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Kirsten, Bedankt voor jouw feedback. Idd dat we waren vergeten, dat in de kouseband die je had besteld, tofu in zitten. Excuus zoals wij op de telefoon hebben gesproken. Wij zullen voor jou volgende keer goed opletten. Wellicht tot de volgende bestelling. Team TTT

Micba
19 oktober 2020

2 1/2 uur te laat. Niet bereikbaar per telefoon. Iedere keer weggedrukt. Bij levering geen spekkoek. Staat bij standaard ingredienten rijsttafel. Niet mild gekruid zoals gevraagd. Maar pittig met peuter en zwangere die al die tijd moesten wachten en toen nog niet veel konden eten. 3 x besteld maar hoeveelheid voor niet meer dan dan 2 Geen verontschuldiging geen naleveren spekkoek geen extraatje voor 't lange wachten. Asociaal bedrijf

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Micba, Hartelijk dank voor uw feedback. Excuus dat een van ons collega’s later kwam dan de schatting tijd die wij hadden gegeven. Volgens ons gps history in de bezorgauto was ons collega om 19:49 bij u waar hij om 19.35 moest zijn. Wij hebben gekeken naar uw bestelling op 16 okt. U had zelf ayam paniki met 3 pepers en Daging bumbu Bali met 4 pepers besteld. Wij maken uw bestelling zoals wat op uw bestellijst staat. En spekkoek zaten er in uw bestelling. Graag op de zelfde avond of de volgende dag ons op de hoogte houden als u weer zoiets hebt maar niet 3 dagen later. Zo kunnen wij een oplossing vinden voor u en Zo te zien is dit ook niet de eerste keer. Team TTT

Caren
17 oktober 2020

We hebben weer heerlijk genoten!

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag Caren, zo te merken hadden jullie een gezellige avond met ons gerechten bij. Fijn voor ons om te weten dat een geslaagde avond was. Wellicht tot de volgende bestelling. Met smakelijke groet, Team TTT

Ella
17 oktober 2020

De smaak viel tegen, we waren beter gewend. Helaas zit er geen gado gado meer bij de rijsttafel, die misten we.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Ella, hartelijk dank voor jouw feedback en bestelling. Dat klopt dat nu geen Gado-Gado in zit bij de rijsttafel. Vandaar had je spekkoeken er bij gekregen ipv de Gado-Gado. Kun je ons even vertelen welke gerecht anders is dan je gewend bent? Zo kunnen wij ons smaak en/of kwaliteit verbeteren of oplossing vinden. Met smakelijke groet, Team TTT

Ed Resodihardjo
16 oktober 2020

Eten was lekker en genoeg

yope
12 oktober 2020

We wilden weer eens de authentieke indonesische keuken proeven. Blij verrast door tika taka. Goede online app waar je de rijsttafel kunt fine-tunen. Goede porties en top verpakt (voor de volgende dag eventueel) en snel bezorgd in Haven. Hier alleen een chinees die met de (betere) indonesische en japanse keuken aan de haal gaat. aanrader dus! (hebben we al gedaan)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gilbert Brouwer
10 oktober 2020

Super lekker.

Johan
4 oktober 2020

Eten was heerlijk. Eten kwam heet aan. Werd keurig op tijd geleverd. Top !

van Schaik
3 oktober 2020

Goed

Erwin van Mourik
26 september 2020

zoals altijd heerlijk

Maris
25 september 2020

Heerlijk gegeten. Voor 4 man besteld, met 5 gegeten. Groentes en vlees nog over voor 1 pers, dus dag erna alleen nog beetje rijst koken! Alles een eigen smaak. Goede inschatting van bezorging. Zelfs 5 min te vroeg. Enige minpuntje was misschien de sate ayam, die vond ik persoonlijk beetje droog. Maar ik ga zeker vaker een heerlijke rijsttafel bestellen!

Mel
16 september 2020
p veerman
14 september 2020

was weer als vanouds lekker en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
14 september 2020

Geen klachten. Prima gegeten.

Inge
13 september 2020

Eten was weer heerlijk, bezorging netjes op tijd en ze lieten weten toen ze wegreden.

Hans
9 september 2020

Ik ben al jaren vaste klant en erg tevreden over de altijd uitstekende kwaliteit van de aangeboden menu's, de vleesgerechten vind ik super en de groenten gerechten zijn altijd vers en met een heerlijke bite! Ik ben een grote fan van de indonesische keuken en erg blij met deze Tiki Taka Toko in de buurt!

Jelle
7 september 2020
Inge
6 september 2020

Stoofvlees en groente waren weer heerlijk! Bezorging helaas veel te laat: in de app 17:45 aangegeven als keuzeoptie, bevestiging gaf 18:15 aan als bezorgtijd (geef 17:45 dan niet als optie aan) en eten kwam om 19:00. Geprobeerd te bellen, maar kreeg voicemail. Zou fijn zijn als klanten gebeld worden als het later wordt, zodat je weet waar je aan toe bent. De lemper en onde-onde waren helaas beide extreem droog en daardoor niet te eten.

Anita
6 september 2020

Twee uur wachten op eten is heel lang ook al is het eten geweldig van smaak.

Mr
31 augustus 2020

Eten was weer goed van smaak vooral de groente was heerlijk en vers. Ook de rendang was lekker Maar helaas ook een aantal dingen vergeten zo eenmaal de rijst bij een Saoto en gebakken uitjes. Er was gekozen voor een gerecht met bami en alles gerechten waren met rijst. De saoto was zeer zuinig gevuld en persoonlijk niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jip
30 augustus 2020

Altijd lekker, veel en goede kwaliteit.

Sharon
29 augustus 2020

Het eten was lekker en kwam goed warm aan. Prima service.

Numan
27 augustus 2020

Heerlijk gegeten en genoeg voor 2 personen tot de volgende x

Mr
23 augustus 2020

Eten was lekker en goed warm. Er zat best veel vette stukken vlees tussen en ik had gekozen voor mild eten voor mijn dochter maar was alsnog erg pikant .voor de rest goed eten.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Mr, hartelijk dank voor uw feedback. Waarschijnlijk de kleine rames was voor jullie dochter. Dat had u zelf samen gesteld. Nasi goreng en Daging Rendang zijn 3P ( 3pepers). Graag volgende keer door ons samenstellen, kies : verrast ons maar - Mild aangeven. Daar zullen we beste milde combinatie voor jullie verzorgen. Idd in ons rendang zit vet in. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met smakelijke groet, team TTT

Desiree
22 augustus 2020

Alles was super lekker, echt een aanrader!

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag Desiree, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn voor ons om dat te horen. Wellicht tot de volgende keer. Met smakelijke groet, team TTT

Wendy
22 augustus 2020

Heerlijk eten! Precies zoals mijn ouders het vroeger maakten. Alles is van topkwaliteit, alleen jammer dat de gebakken uitjes er niet bij zaten (die had ik nou net niet in huis:-)). Bezorging was vijf minuten later, met veel excuses. Excuses waren wat ons betreft niet nodig, als het eten zo goed is wacht ik met liefde.

Tom
19 augustus 2020

Heerlijk gegeten vrijwel op de aangeven tijd. Eten was erg goed verpakt en daardoor nog heerlijk warm. Zeker voor herhaling vatbaar. Er leek wel een foutje in de bestelling te zitten. We hadden 1 original en 1 meats rijsttafel besteld, maar beide verpakkingen hadden 3 vlees en 3 groente gerechten, maar alles was zo lekker dat we daar pas na de maaltijd achter kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josine
18 augustus 2020

Superlekker!!

Diana de Kat
10 augustus 2020

Heel fijn bezorgd, weer heerlijk gegeten.

ZTG
10 augustus 2020

Ik had opgegeven dat ik het koud wilde, maar eten kwam toch warm aan. Voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I de vries
9 augustus 2020

super goed Indisch eten! Keurig verzorgd ingepakt en afgeleverd.

Sari
8 augustus 2020

Het was weer eens smullen . De seroendeng is jammer genoeg niet geleverd, maar deed de kwaliteit er niet voor onder.

S. Ket
6 augustus 2020

Viel tegen. Ik proefde weinig Verse ind. Kruiden en knoflook. Te zout. Het was geen Indische pindasaus. Sorry!

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste mevr. Ket, Hartelijk dank voor uw feedback. Is dat bij ayam paniki of ikan bumbu rujak te zoutig was? De pinda saus was inderdaad iets te waterig. Excuus daarvoor, wij zullen volgende keer extra pindasaus er bij doen. Vriendelijke groeten, Team TTT

Nathan Louhenapessy
6 augustus 2020

Vriendelijke bezorging, precies op aangegeven tijd! Alles lekker warm, misschien zelfs te warm ;-) eten top altijd contstant! Heerlijk gegeten!

adnane
28 juli 2020

Het eten was heerlijk én we werden op de hoogte gehouden over de tijd van levering. Keurig!!

Anna
25 juli 2020

Prima gegeten. Smakelijke gerechten, goed verzorgd.

Marianne
24 juli 2020

Was erg lekker

Peter
17 juli 2020

Groenten waren niet erg vers

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Peter, Bedankt voor jouw feedback. Zou je ons kunnen toelichten welke groentegerecht van de 4 die niet erg vers was volgens jou? Zodat wij jouw beoordeling intern kunnen bespreken, verieferen en verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met smakelijke groet, team TTT

Haven
12 juli 2020

Altijd heerlijk eten!! En iedereen is even aardig en klantvriendelijk, het eten us wel behoorlijk pittig

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Haven, hartelijk dank voor jullie feedback. Fijn voor ons dat jullie tevrenden zijn met ons gerechten. Wij maken jullie bestelling zoals jullie zelf hebben samengesteld 😁🙈. Let op svp: 1p : 1 Peper 2p : 2 Pepers 3p : 3 Pepers 4p : 4 Pepers Ons collega vindt jullie ook een leuk en grappige familie. Met smakelijke groet, team TTT

T. Muller
11 juli 2020

Alles klopte. Eten werd op tijd door een fijne bezorgster bezorgd, en was SUPER LEKKER. Ik heb nog nooit zo een lekkere tempe gehad!

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste heer/mevr, Muller,. Wij hebben met liefde gemaakt! Dat proefde u het toch ook😉?! Bedankt voor de compliment. Wellicht tot de volgende keer. Met smakelijke groet, team TTT

Renate
10 juli 2020

Heerlijk eten goede service

Kees
8 juli 2020

Geweldig lekker eten, precies op de juiste tijd bezorgd, en warm. Ook leuk dat de gerechten iets aangepast zijn om de smaken beter op elkaar af te stemmen. Dan ben je voor mij een echte chefkok!

Viane
2 juli 2020

De bezorgingtijd kwam overeen met de beloofde bezorgtijd. Het eten was nog lekker warm en handig verpakt. Enige verbeterpuntje is het vele plastic dat er bij komt kijken. De gerechten waren super lekker, we hebben er erg van genoten. De rijsttafel normaal vegetarisch was ruim voldoende voor 3 personen, we hadden zelfs over. Dit was ons ook verteld aan de telefoon toen we het vroegen, dus die informatie was heel goed. Wij zijn zeer tevreden!

Martin
30 juni 2020

Ordered the vegetarian rijstafel with two spicy eggs, but the eggs were missing.

Reactie van Tiki Taka Toko

Dear Martin, Thank you for your feedback. We thought you ordered “Veganistische Rijstafel”. Thats why we gave 1 more vegetable “Tumisan Tauge” in place of the eggs. Our mistake, excuus. We will give you more eggs next time. Greets, Team TTT

Christa
29 juni 2020

Heerlijk warm en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Crista, Wat fijn dat jullie tevreden zijn. Wellicht tot de volgende keer. Grts, team Tiki Taka Toko

ismael
28 juni 2020
Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Ismail, Alhamdulillah dat jullie ons gerechten lekker hebben gevonden. Shukran voor jullie feedback. Ma’Asalaam Team TTT

Minnee
24 juni 2020

We bestellen hier regelmatig en het is altijd heerlijk. Bezorging is ook altijd prima op tijd.

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag Fam. Minnee, Hartelijk dank voor jullie feedback. Hartelijk dank voor voor jullie vertrouwen in ons en jullie steun in dit lastige tijden. Wij zullen altijd de S. G Tempe klaar maken voor jullie 😉 Met smakelijke groet, Team TTT

Jolanda
22 juni 2020

Echt lekker eten en keurig op tijd bezorgd. We gaan zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag Jolanda, Dit is fijn om te horen, dat jullie ons gerechten lekker hebben gevonden. Jullie ook bedankt voor de bestelling. Met smakelijke groet, Team TTT

Jurgens
22 juni 2020

Gebakken banaan was koud(was bevroren geweest) terwijl we vroegen om warme gerechten. Kroepoek was niet vers. Half later bezorgd dan aangegeven tijd. Tijd tussen bestelling en ontvangst zat twee uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Jurgens, Hartelijk dank voor jouw feedback. Zoals wij eerder hebben vermeld op ons site, app en via email. We leveren ons snacks koud. En over dat de kroepoek oud is, is bij ons niet bekend. Maar goed, wij zullen volgende keer een extra zakje kroepoek bij doen. Over de leveringstijd is idd later dan wat we hebben geschat, excuus daarvoor. Ivm drukte was ons collega later weggegaan van de toko. Wij hopen wel de rest van de 4p rijsttafel goed waren? Jouw feedback is belangrijk voor ons, zo kunnen wij ons service en kwaliteit verbeteren. Met smakelijke groet, Team TTt

maarten
21 juni 2020

Zoals altijd superlekkere maaltijd van Tikitakatoko en snel geleverd!

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Maarten, Zo fijn om dit te horen van je/jullie. Zo koken we ons gerechten met meer liefde. Wellicht tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team TTT

Marjolein
18 juni 2020

Het eten was zeker lekker, alleen iets minder dan de vorige keer. Tip: geef de Nasi apart en leg het niet onder de groente. Het zou fijn zijn als je een account kunt aanmaken op de website van nu weet ik niet meer wat we de vorige keer hadden besteld.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Marjolein, Hartelijk dank voor jouw feedback. Daar zijn we mee bezig met de databse dat je “jouw vorige bestellingen kan zien”. Ons IT team van Sitedish is hard mee bezig. Bij Rames Menu’s en Tiki Taka Menu Wordt alles in 1 bak (2vaks) geserveerd. Je kunt natuurlijk alle gerechten apart bestellen als je dat liefst wilt. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

Anoniem
17 juni 2020

Super lekker gegeten, bezorging was op tijd en hele vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
13 juni 2020

Zoals altijd mega goed. Bestel hier graag. Ik zou alleen ook bij de rames de rijst apart doen want als je natte ingrediënten zoals Sayur Lodeh namelijk op de nasi goreng legt word de rijst helemaal doorweekt en zacht. Ik persoonlijk vind dat minder geslaagd.

Soebagijo
13 juni 2020

Bezorging op tijd. Op verzoek goed in te pakken omdat we het eten meenemen nasr familie is gedaan. Kwaliteit eten is goed. Smaakt lekker.

Blok
8 juni 2020

De bezorging duurde bijna twee uur zonder daarover bericht te hebben ontvangen. Het eten was koud toen het eindelijk bezorgd was. Het is lekker eten maar ik zal hier niet meer bestellen.

Serge Knook
7 juni 2020

Duurde twee uur. Liever had ik de verschillende gerechten in aparte bakjes gehad. Dat is geen klacht maar wel een tip. Het was allemaal te soppig waardoor alles een beetje dezelfde smaak had...

Frits Huis
7 juni 2020

Heerlijk eten. Prima op tijd. Ga mij nu tegoed doen aan wat is overgebleven.

Nana
6 juni 2020

Het eten smaakte erg goed. Alles was smaakvol en ook goed pittig. Vanwege m’n eigen roots ben ik altijd erg kritisch naar Indonesische restaurants maar complimenten!

Cheryl
6 juni 2020
Mick
1 juni 2020

Eten was oke. Sateh stokjes en gado gado kunnen beter. Ik heb bij de bestelling aangegeven dat mijn kind pinda allergie heeft en had verwacht dat bij de gado gado, sateh en kokos met pinda een waarschuwing had gezeten. Dat zat er niet. Gelukkig dat de andere gerechten geen pinda bevatte, maar hier moeten jullie beter mee omgaan

Saripa & Aeryn
30 mei 2020

We moesten erg lang op het eten wachten (bijna 2 uur). De dame aan telefoon was vriendelijk, maar kon alleen melden dat de bezorging onderweg was. 15 min later kwam het eindelijk aan. Goed warm en met oprechte excuses van de vriendelijke bezorgster. De enige tegenvaller was dat de risolles stijf bevroren waren. We hebben uiteindelijk lekker gegeten

Rick
25 mei 2020

Er waren bepaalde gerechten uitverkocht, zonder overleg zijn er vervangende gerechten gegeven. Smaak was wel top.

Melissa
23 mei 2020

Wij hadden voor ons 15 jarig huwelijksjubileum een rijsttafel en 2x een portie rames besteld. Wij hebben ervoor gekozen ons te laten verrassen. Het eten was lekker. Is goed bevallen. Wij kregen een mix tussen vegetarisch en vlees. Alleen de groenten vonden wij wat minder. En het zuurgoed letterlijk zuur. Maar voor de rest hebben wij wel genoten van het eten. En als extra attentie kregen wij een stukje spekkoek. Dank!

Raymond Sleeuwenhoek
20 mei 2020

Snel en lekker! Goed warm

Joost Govers
17 mei 2020

Eten is ontzettend lekker en sneller en adequate bezorging. Een tip: het zou handig zijn om in de app ook eerder geplaatste bestelling in te kunnen zien. Keep yo the good work!

P.burgers
14 mei 2020

De bestelling was op tijd.Het eten was helemaal goed.De volgende keer gaan wij weer bestellen.Gr,uit Almere stedenwijk.

Hennis
13 mei 2020

Vriendelijke bezorger, ook heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer het eten onderweg gaat.

Omar
11 mei 2020

Eten was lekker, er had wel iets meer rijst bij gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
11 mei 2020

Kwaliteit van producten was redelijk, pindasaus was heel erg dun en waterig, de gebakken rijst veel te plakkerig! Pindasaus zou apart zijn maar was er toch overheen, wel opnieuw bezorgd, maar dan heeft degene die geen pindasaus wilde, toch geen saté!! Vond het al met al te duur voor de geboden kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boekhout
11 mei 2020
Ryan
10 mei 2020

Heerlijk gegeten

Visser
9 mei 2020

Lekker, tijdig en compleet

.g
7 mei 2020

........

Robin
6 mei 2020
Monique
6 mei 2020

De kwaliteit van het eten was uitmuntend! Echt heel erg lekker, beter dan verwacht. De bezorging was wat minder. Ik had 18.00 aangegeven, telefonisch werd doorgegeven dat dit 18.15 zou worden. Uiteindelijk pas na 18.30 het eten gekregen. Het merendeel was koud. Dat is jammer. Had toch meer verwacht als je 3,50 bezorgkosten moet betalen.

Gerard
5 mei 2020

Als altijd: helemaal goed.

Hattum Palma
5 mei 2020
peter
5 mei 2020

miste weer de spekkoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Peter, Hartelijk dank voor jouw bestelling en feedback. In begin van het jaar hadden we een bericht verstuurd dat we vanaf 1 April 2020 geen spekkoek meer weggeven. Na 5 jaar gratis spekkoek weggeven is voor ons niet meer rendabel, aangezien ons prijzen blijven zelfde sinds de btw omhoog was gegaan en gewichten bliven het zelfde.. Wij Hopen je genoeg te hebben geïnformeerd. Met smakelijke groet, Team TTT

Scholtze
3 mei 2020

Prima op tijd bezorgd...goed verzorgd verpakt en lekker warm.... Smaak erg lekker alleen wat pittiger gemogen.....ik zag dat ik dat kan aangeven dus dat doe ik de volgende keer.

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag mevrouw Scholtze, Wat fijn voor ons om te horen dat u en uw 91 jaar moeder tevreden was in ons service en kwaliteit. Bedankt voor jullie bestelking en feedback. Met smakelijke groet, Team TTT

Eduard Stad
2 mei 2020

Super Super Super Echte Indonesische keuken van super kwaliteit. Alle gerechten van de originele rijsttafel waren vers en oooh zo lekker. Ga regelmatig bestellen want hier kan kan restaurant in de nabije omgeving tegenop. Ook snelle bezorging en alles komt warm aan. Dank aan alle medewerkers van Tiki Taka Toko.

Reactie van Tiki Taka Toko

Dag familie Stad, hartelijk dank voor jullie feedback. Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn in ons service en kwaliteit. Dit waarderen wij enorm. Zo koken we natuurlijk met fijn gevoel. Namens de team: smakelijke groet

Alex
28 april 2020

Rijsttafel besteld. Bezorger kwam melden dat de Gado gado op was en dat er voor in de plaats een stukje spekkoek bij gedaan was. Gebeld en aangegeven dat ik dat geen vergelijkbare vervanging vind. Men was blijkbaar zo druk dat ik amper te woord werd gestaan en ik werd afgewimpeld met de mededeling dat ze het volgende keer goed maken. Vervolgens werd de bezorger terug gestuurd om dat stukje spekkoek weer op te halen?!? Hoezo druk. Druk kan, heb ik begrip voor, dat iets op raakt ook nog, maar zoek dan contact en vraag hoe je dit kan oplossen. Nu werden we gewoon afgewimpeld en hebben we nog betaald voor iets wat we niet hebben gekregen ook. Zelfs geen aftrek van gerecht. Ik hoop dat het volgende keer echt goed gemaakt wordt, want dit ken ik niet van ze. Eten dat wel kwam was ook nog lauw. Is normaal ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Alex, hartelijk voor jouw bericht. Op het moment dat ons collega voor de deur staat, vraagt hij/zij eerst voor een bevestiging of jullie het goed vinden. Wij hebben begrepen dat jullie goed hebben gevonden om de 2 spekkoeken te krijgen ipv de gado-gado. Daarna kregen wij een telefoontje binnen dat jullie toch niet wilde. Dus werd weer gevraagd vindt u goed dat we de spekkoeken komen ophalen en bij de volgende keer wij zullen goed maken met de gado-gado en jullie bevestigde dat het goed was. Daarom ging ons collega de spekkoeken ophalen. Maar jullie hadden eentje al opgegeten dat vertelde ons collega. Maar is prima. Wij zullen de volgende keer extra portie gado-gado verzorgen voor jullie. Excuus dat dit keer mis ging. Wij zullen volgende keer beter met jullie communiceren. Met smakelijke groet, team Tiki Taka Toko

Ag vd Ploeg
27 april 2020
Tonnie Hellingwerf
25 april 2020

Ik was toch wel teleurgesteld in de kwaliteit. Het vlees was niet pittig maar zout. Evenals het zuur was ook zout. de Saté was lekker maar was te doorgebakken en daardoor hard en een tikkeltje aangebrand.

Eva van Sloten
23 april 2020

Heel erg lekker, kan het iedereen aanraden. Behalve als je niet van pittig houdt het is natuurlijk een pittige keuken. Maar dat viel bij ons erg goed in de smaak.

Raymond Sleeuwenhoek
22 april 2020

Eten was echt goed heet (warm) en lekker zoals altijd!

Rob
22 april 2020

Zoals gewoonlijk heerlijke kwaliteit en ruim binnen de voorspelde tijd bezorgd. Top

Frenk Snijder
21 april 2020

Aflevering was perfect op tijd! Vriendelijke en nette man kwam het eten brengen. Was nog goed warm, en heerlijk smaakvol!

Christa
19 april 2020

Het was weer heerlijk. Elk gerecht zeer smaakvol. Je proeft dat het vers gemaakt is dus zeker voor herhaling vatbaar.

Annelies
18 april 2020

Perfect in orde, ontzettend lekker!

A. Voogd
18 april 2020

Was weer uitstekend

A van Wagtendonk
18 april 2020

De bestelling was keurig op tijd geleverd en we hebben heerlijk gegeten

haagie
15 april 2020

perfect hoor smaakte prima en mooi op tijd

Sjoerd
14 april 2020

Het eten was heerlijk. We hadden de rijsttafel Meats voor 2 personen besteld en was meer dan genoeg. Bezorging was exact om de aangegeven tijd. Goede service

Frank
13 april 2020

Erg lekker en was ook genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
12 april 2020

Smaak van de roerbakgroenten viel tegen.

Pamala
9 april 2020

Lekker en snel!

Theo
8 april 2020

Het was heerlijk. Nu voor de tweede keer besteld en het was nog beter als de eerste keer

Stefan
5 april 2020

Een lekkere maaltijd geregeld voor mijn lieve moedertje vanuit Almelo. Haar reactie... verrukkelijk. Ik zeg: bedankt voor de goede service en snelle levering. Groetjes uit Almelo

Harmen Draak
30 maart 2020

De bestelling werd eerder geleverd dan de geprognotiseerde tijd. Prima verpakt. Alle vlees, kip en groenten waren uitstekend van smaak. De bihun goreng en de bamie goreng vonden we ietwat droog. Net alsof het eerder was klaargemaakt en dan in de magnetron was opgewarmd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.bindemann
30 maart 2020

Sajor lodeh is verbrand,kool heeft enkele verbranding plekken en er zitten kleine zwarte verbrande deeltjes in en is erg flauw.1 pastei voor een gedeelte stuk gekruimeld . BEZORGING: opstap krukje meenemen om bestelling voor de deur op het krukje te doen.

Van Mourik
28 maart 2020

Wee heerlijk gegeten.

Bram
27 maart 2020

Wij komen al heel lang naar volle tevredenheid in de toko , we worden altijd goed geholpen en het eten is lekker. Nu voor het eerst door huidige omstandigheden online besteld en zelf afgehaald.Makkelijk en prima in orde,eten stond keurig op bestelde tijd klaar!!

Linda
27 maart 2020

We hebben 4 maaltijden besteld met verschillende soorten groenten en vlees en het was allemaal heerlijk, alleen de kouseband in balinese saus was iets aan de pittige kant. Eten was goed warm en werd een kwartiertje eerder geleverd maar dit werd vantevoren netjes telefonisch gemeld of dit goed was.

jw
23 maart 2020

lekker & op tijd, ruim genoeg. bedankt

Maas
23 maart 2020

Zelfs onder deze lastig omstandigheden keurig op tijd en goed op temperatuur smaakte weer heerlijk 👍

Marije
22 maart 2020

Altijd heerlijk. Tot de volgende keer!

Chris
21 maart 2020

Uitstekend

Debby
20 maart 2020

Zeer snelle bezorging! En heerlijk gegeten echt de smaak zoals het hoort.

Ruud Vader
16 maart 2020

Super lekker gegeten! Zeer vriendelijke mensen. Ruime porties tegen een schappelijke prijs. Je wordt op de hoogte gehouden hoe laat het bezorgd wordt. En dat klopt ook nog. Volgende keer weer deze toko. Ruud en Kim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa Van Ettinger
16 maart 2020

Het heeft heerlijk gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pepijn
11 maart 2020

Helemaal top! Vriendelijke bezorger, eten optijd, goed warm en bovenal heerlijk genoten!

Fam Berghorst
9 maart 2020

Wij halen of bestellen graag bij onze favoriete Toko. Altijd heerlijk eten en ruim voldoende. Wij kunnen geen kritiekpunten noemen en zijn dik tevreden :-)

Van Mourik
8 maart 2020

Heerlijk gegeten. 1 minpunt was de sate. Hebben we niet opgegeten. Rook en smaakte niet goed. Normaal alles perfect

De Boer
7 maart 2020

Heerlijk gegeten!

Maas
1 maart 2020

Heerlijk eten keurig op tijd zeker voor herhaling vatbaar.

Hattum Palma
1 maart 2020
Shirley
1 maart 2020

Alles helemaal top. 1 tip: strooi geen bawang goreng op de gerechten als het nog de magnetron in gaat maar geef het er liever apart in een zakje bij. Het wordt zacht in de magnetron en smelt samen tot 1 geheel wat niet ten goede van de gerechten komt, bawang goreng hoort lekker knapperig te zijn.

Marjolein Schipper
27 februari 2020

Meerdere keren besteld, en het eten is altijd goed! Een aanrader!

numan
25 februari 2020

heerlijk gegeten doen we snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SH
23 februari 2020

Rijsttafel voor 2 besteld, maar daar kun je makkelijk met 4 van eten. Goed en lekker eten met een pittige bite!

hester janssen
21 februari 2020

1e keer dat we bestelden was het erg lekker, de 2e keer miste de kroepoek en weinig satésaus

Rob
15 februari 2020

Alles goed maar vooral belangrijk, gerechten zijn erg lekker en smaken alsof ze zo uit Indonesië komen. Top!

Vincent
14 februari 2020

Absoluut fantastisch. We hebben echt heerlijk gegeten. Bedankt!

Beense
1 februari 2020

Veel vet en we werden beide ziek die avond.

Michel
26 januari 2020

Goed eten snelle bezorging

Henk
22 januari 2020

Wederom superlekker!

Alie
17 januari 2020

Dit was mijn eerste keer en ik vond het geweldig! Bezorgingskosten waren wel aan de hoge kant, maar dit werd goed gemaakt door het lekkere eten!

Ilana
16 januari 2020

Vlotte bezorging. En heerlijk gegeten

Haandrikman
14 januari 2020

Perfect!!!!!

Fien Smit
13 januari 2020

Het eten is heerlijk, maar meerdere keren werd het eten niet op de aangegeven bezorgtijd gebracht.Dat varieerde van 15 min. tot 45 min. En dat is heel hinderlijk, daarin mag zeker een verbetering plaatsvinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 januari 2020

Goed als altijd

Hattum Palma
5 januari 2020
Erwin Van Mourik
30 december 2020

Heerlijk eten.

Rachid
30 december 2020

Eten smaakt verrukkelijk, deze is duidelijk met liefde voorbereid. Bezorging altijd op tijd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Rodrigues
27 december 2019

Eten was redelijk tot goed. Maar als je een 2 x 3 pers rijsttafel en 1 x 2 pers besteld, dus voor 8 personen is 1 klein stukje spekkoek wel erg karig, laat het dan maar helemaal weg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste mevr. Rodrigue, hartelijk dank voor uw feedback. Fijn voor ons om te horen dat u en uw familie een smakelijke avond hebt gehad. Wij geven 1 stukje spekkoek gratis twv €2,50 bij elke bestelling die elke klant plaatst via onze bestelapp of bestelsite ongeacht watvoor totale bedrag het ook is. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, team Tiki Taka Toko

Ray
25 december 2019

Eten is slecht geen smaak jammer van mijn aankoop en dat op kerstdag. Ik weet niet wat Indonesië eten jullie verkopen.😡

Reactie van Tiki Taka Toko

Beste Ray, Heel jammer om te horen dat je slecht hebt ervaren. Maar van 3 gerechten : bami goreng, nasi goreng en s.g tempe die je had besteld kun je niet “Indonesisch eten” noemen. Graag nodigen wij jou uit in ons toko om de rest van onze gerechten te komen proeven. groet, team Tiki Taka Toko

L Ozil
23 december 2019

Op tijd, goed warm, echt Indisch, grote portie met genoeg vlees, betaalbaar. Was de eerste keer, gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
16 december 2019
A van Doorn
11 december 2019

Heerlijke smaken, hoeveelheid voldoende en leuke presentatie in een bak met verschillende vakjes. Voor herhaling vatbaar!!

Marya Volker
8 december 2019

Gewoon goed, op tijd, lekker. Thanks!

H.R Vermandel.
23 november 2019

Het eten is voor mij origineel Indisch. het smaakt ook goed, voor mij mag het iets pitteger verder alles OK.

Youssra
22 november 2019

Heerlijk eten !! TE kleine porties helaas .. was super lekker maar voor 1 persoon NIET genoeg helaas .

bijl
11 november 2019