Beoordelingen van Tiki Taka Toko Almere-Buiten

Recente recensies van Tiki Taka Toko Almere-Buiten

5 sterren na 217 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En erg vriendelijke mensen

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben nooit zo klagerig maar valt me nu toch wel paar keer op dat het eten erg laat is. Veel later dan aangegeven ook. Je krijgt altijd netjes mail: zo laat is het eten en dat is meestal echt veel later. minstens half uur. Dan maar geen tijdstip aangeven of iets wat in de buurt is. Verder belangrijkste is altijd in dik orde, het eten. gr

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zacht als je dat wilt, behoorlijk pittig als dat je voorkeur heeft. Bereiding, wachttijd en bezorging zijnuitstekend!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig zelfs voor de afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere maaltijd wat door elkaar geserveerd

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne hoeveelheid, lekker pittig. Goede smaak. Fijn om op de hoogte gehouden te worden via de app. Vriendelijke bezorger.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via internet gaat foutloos. Bapao's waren op, vriendelijk telefoontje met excuses en of ik iets anders wil. Vervolgens live volgen waar de bezorger is (goud!) Daarna stapt de bezorger uit met een grote glimlach en begroet me met mijn naam. Dat is bij elkaar een 10 voor service (in de hedendaagse horeca een unicum) Het eten was warm, veel, zeer smaakvol maar vooral lekker. De satésaus komt niet van deze planeet, voortaan bestel ik een kilo. Enig minpuntje voor mij dat het echt super pittig was, en ik kan echt wel wat hebben. Ik zou het net zo lekker vinden met minder peper. Ik kan hier elke dag eten. Nummer 1 afhaal/bezorg in Almere.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 x niks

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten van de grote rames maaltijden. Online besteld en je kan dan zelf ook kiezen wat je er allemaal bij wil hebben. We gingen het zelf ophalen en het stond allemaal keurig klaar en was goed warm. De spekkoek hier is de beste die we ooit gehad hebben. Kortom heerlijk eten hier. Zeker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een nieuw favoriet plekje om lekker, vers Indonesisch eten te bestellen!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevarieerd en alles is gewoon lekker!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmmmmmm!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag in 3 kwartier geleverd, netjes Lekker gegeten, maar de groentes bij verschillende gerechten mochten meer smaak hebben. Voor de rest wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd en het eten (rijsttafel) was heerlijk! Zeker een aanrader.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel. Zoals gewoonlijk. Prima adres als je van dit soort voedsel houdt.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur wachten op bezorging. Telefon Nummer niet bereikbaar, ging naar voicemail. Bericht achtergelaten en werd niet terug gebeld. Moest iets anders regelen voor eten en toen kwam de bezorger. Natuurlijk veels te laat dus heb ik de bezorging geweigerd. Heel slechte communicatie zeer teleurgesteld. Via hun eigen app besteld en ze hadden mijn telefoon nummer niet. Mag best aan de app werken en zorg dat je telefoon beantwoord als iemand belt.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel. Genieten.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Nette bezorging. Top!

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en snel. En zoals altijd vriendelijke bezorger. Kan ook niet anders met hun gastvrijheid. Terima kasih

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is GE.WEL.DIG. Soms duurt het ineens, om onbekende redenen veel langer. Ik bedoel meestal een half uur tot drie kwartier, en soms vijf kwartier. Maar het is zo heerlijk!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zeer goed Alleen was de nasi heel erg pittig terwijl we mild hadden aangeven

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna 2 uur moeten wachten op het eten

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Vriendelijke bezorging, precies op tijd, goed van smaak en prima porties! We hebben samen echt genoten!!!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt fantastisch. Maar nu moest 1 uur wachten op rest van vergeten bestelling , dus 1 persoon kon oas eten toen iedereen klaar was. en toen bleek deze ook nog eens niet lekker. De kleefrijst van de gadogado speciaal was waterige en korrelig... Echt jammer normaal heerlijk. Nu smakeloos de rest was wel echt lekker.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, echter ik zou ook iets van saté kambing willen proeven. Bezorging is goed.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service. Vriendelijk behandeld. Word op tijd bezorgd👍🏼👍🏼

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté is uitstekend.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom overheerlijk! Bezorging was daarentegen enorm laat. Ruim 1.5u gewacht

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed bevallen, geen slecht punten. Bestelling kwam snel, courier was vriendelijk en couteous. Eten was heerlijk. Wij zullen zeker nog een keer bestellen.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes, snelle bezorging, goede service!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en beleefde bezorging; er werd van tevoren gebeld of we de bestelling iets láter of iets vróeger wilden krijgen (15 min.) i.p.v. ons te laten wachten. Eten is zoals altijd heerlijk en authentiek indonesisch van smaak!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede servies!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één van de schotels met bami was niet goed, zowel mijn vrouw als ikzelf zijn misselijk geweest. Ik hen de gehele schotel ook weg gegooid. Daarnaast was de bestelling 30 minuten later dan aangegeven. ( excuses gemaakt) Contact svp over 10 dagen als jullie dat graag willen.

Reactie van Tiki Taka Toko:Geachte heer Kramer, hartelijk dank voor uw feedback. Inderdaad dat onze bezorger later was daar hadden we ook aan u uitgelegd waarom wij later was. Het was moederdag en wij waren in minderheid vergelijken met binnenkomene aantallen bestellingen. Vandaar hadden we ook een excuus aangeboden met een lekkernij bij aflevering. Op die dag had u 2 grote rames menu’s en volgens mijn collega had ze beide grote rames de zelfde kip en rund gerechten combinatie gegeven omdat u beide milde variant wilde hebben. Wij zullen met u binnenkort contact opnemen. Met smakelijke groet, team Tiki Taka Toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel makkelijk via de site. Netjes bevestigd gekregen via de mail. Statusupdates ontvangen. Keurig op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten. Kortom: TOP👍

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste mevrouw Carina, Hartelijk dank voor uw moeite om een feedback te geven. Wat fijn voor ons om te horen dat u tevreden was met ons service en kwaliteit. Wellicht tot de volgede keer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste heer/mevrouw Jo, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u onze service als positief hebt ervaren. Wellicht tot de volgede keer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste heer Bakker, Wij zijn blij om te horen dat u onze dienst zo hebt ervaren. Een blije klant is goud waard. Wellicht tot de volgende keer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben super lekker gegeten!!!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel besteld en laten bezorgen. Fantastische en veelzijdige maaltijd. Iedere hap was een sensatie. Ook voor mijn bezoekers....waar Indonesisch bloed in zit.

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste Bas, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze dienst en kwaliteit! We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuw baby. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smaakvol, voor 2 personen zeker genoeg, alleen wat weinig basisgerecht (rijst, bami, oid.). Bezorging vriendelijk en snel.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was oud ben er ziek van geworden

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste klant, bedankt voor uw feedback zo kunnen wij altijd onze service en kwaliteit verbeteren. Zou u meer specifieke informatie kunnen geven? Welke kip u had besteld en wat is u bestelnummer? Zo kunnen wij altijd meer informatie achter halen over uw bestelling. Zonder bestelnummer of anoniem naam kunnen wij U moeilijk verder helpen. Neem Graag even contact met ons op. Met smakelijke groet, team Tiki Taka Toko

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en constante kwaliteit. Een echte aanrader. En telefonisch contact verloopt uiterst vriendelijk en klantgericht.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heerlijk, de bezorging is snel en vriendelijk, altijd weer!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren al besteld bij deze Tiki Taka Toko. Alle keren fantastisch van smaak en een ruime hoeveelheid! (met z'n tweetjes kunnen we er wel twee dagen van eten) Ook erg prettig dat er telefonisch contact wordt gehouden en overlegd over de tijd van bezorging.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vooral de satesaus is favoriet. Alles optijd en warm bezorgd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed verpakt. De bezorging was een uur later dan gewenst. Jammer dat er geen communicatie hierover is geweest.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden heerlijk genoten van onze maaltijd! Bezorging was netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten.jammer alleen dat je alleen je bami of nasi kan kiezen via de app en de rest moet schrijven .moest bellen voor uitleg stond nergens bij.en het bedrag van 25 euro is te veel als je alleen bent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten smaakte prima

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 gerechten besteld en ze smaakten alle 5 heerlijk. Vooral de Tika Taka Toko mix is een aanrader. Daarnaast zijn het grote porties, dus je krijgt in ieder geval genoeg eten. Kortom: top!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en voldoende wel een half uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten, snel en vriendelijk thuisbezorgd

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Zo veel verschillende smaken, alles lekker warm en netjes op tijd bezorgd. De volgende keer bestel ik er wel wat extra satesaus bij. Ik kom hier zeker terug!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker Indonesisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goede kwaliteit en zeer vriendelijke service

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, heerlijk vers en altijd goed bereid.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje te veel groente vocht, maar voor de rest was het heerlijk,warm,snelle levering.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. Bezorging was half uur later dan gevraagd, maar er was wel even over gebeld. Dit was de vorige keer ook al, dus rekening mee houden dat het wat later kan worden We kregen wat wij besteld hadden en het was nog goed warm.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Jammer dat de bami uitverkocht was want de nasi is echt te pittig voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Tiki Taka Toko is niet altijd hetzelfde: soms is het erg lekker, soms is het héél eg lekker en meestal is het fantastisch lekker. Maar dat kan ook aan mij liggen.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd 1 uur. Eten kwalitatief wel OK. Allereerst voor de bestelling was er telefonisch gesproken, de medewerker was erg behulpzaam en meedenkend aangezien er opgelet moest worden op allergien. Op de website per gerecht staan de allergieen genoteerd, dat was niet helemaal correct, daar staan ingredienten niet genoemd die wel in verwerkt zijn, daardoor de extra hulp telefonisch is wel erg gewaardeerd. Na de online bestelling werd nog nagebeld door tikitaka met verdere uitleg, erg fijne ervaring. De levering, was ok, verrast met het feit dat er ongevraagd voor de tas afgerekend moest worden daarboven op is verwerkingskosten berekend, boven op de bestelling en de leveringskosten. Het zijn geen grote bedragen. De gerechten zijn erg lekker, hadden niet opgerekend dat de porties best klein zijn. Dus na het eten moest de maag extra aangevuld worden. Al met al, positief.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een prijzige rijsttafel met veelste weinig/kleine bakken bami goreng. Wel op tijd bezorgd en warm, maar volgens mij niet alles even vers helaas. Voor ons de eerste keer, maar daar houden we het bij.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk eten! Vooral het vlees en kip. Lekker traditionele keuken. Tastes like bali to me. Mensen zijn erg vriendelijk. Doen altijd extra hun best bij speciale wensen. Ik bestel er al een jaar.

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vlot bezorgd en weer heerlijk!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en punktuele bezorging; op de minúút! Eten van echte indonesische kwaliteit. Goede smaken!

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wouden een keer wat anders proberen maar we vonden het niet geweldig

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets koeler dan anders maar wederom genoten. En dat voor een redelijke prijs

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke uitgebreide rijsttafel! Allemaal verschillende hapjes.Lekker kruidig. We bestellen al een jaar bij deze tent. Geweldig dat er een beetje variatie is in almere. Even wat anders dan burgers, pizza, shoarma etc.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijke rijsttafel. Smaken goed op elkaar afgestemd. Heerlijk! Bezorging zoals altijd goed. Op afgesproken tijd bezorgd, goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en prima verzorgd.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel snel! Binnen een half uur werd het al bezorgd, heel fijn.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste toko op zn tika toko😉 Echt heerlijk eten elke keer weer optimaal genieten.. wat mij betreft elke zondag een tika toko, ook de bezorging met een glimlach. Wat ons betreft een dikke 10!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsstafel op verzoek veganistisch gemaakt en was echt heerlijk!! Ook precies op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Tiki Taka Toko besteld. Om kort te zijn, géén spijt van. Alles was heerlijk van smaak. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nogal kritisch ben, maar we hebben gesmuld. Een AANRADER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de 3e keer alweer besteld bij Tiki Taka. Het was weer super op tijd geleverd en van een authentieke kwaliteit. Had het Tiki Taka menu, heerlijk samengesteld! Eén kleine opmerking; het zou nóg lekkerder zijn geweest indien de rijst apart geserveerd zou zijn, i.p.v. onder de gerechten. Maar verder tip-top van smaak!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel, heerlijk eten en een snelle bezorging. De spekkoek is authentiek en ontzettend lekker!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een echt indonesisch afhaalpunt in Almere Buiten! De smaak is authentiek te noemen. Wat zij 'mild' noemen is toch nog wel vrij pittig, dus kijk uit! Het is gewoon téveel om op 1 bord te stapelen! Ze zijn dus royaal in hun gerechten! Vooral de Rendang (rundvlees) en de saté zijn een toppertje! Van ons had de taugé achterwege mogen blijven; enigszins slap en grauw. Ook verrassend dat we er spekkoek gratis bij kregen en een korting van 10% omdat het de eerste keer voor ons was. Maar het zal zéker niet de laatste keer zijn! Nog even handig om te noemen; de gerechten zijn ook los zonder bestelling te verkrijgen in de toko!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk indonesich eten

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed op temperatuur en keurig op tijd bezorgd. Aanrader.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Heel snel bezorgd. In 25 minuten al. Houd er wel rekening mee dat ook de medium pittige gerechten, best pittig zijn. Authentiek Indonesisch.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen altijd graag bij T.T.T! Mijn vrouw kan geen vlees & gluten eten, maar ze weten elke keer weer een heerlijk gerecht samen te stellen! Ik kan ze zeker aanraden!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heerlijk. Vind alleen als je mensen iets toezegt dat het er dan ook bij moet zitten. De spekkoek welke erbij zou zitten zit er niet bij. Vermeld dit dan ook niet🤔

Reactie van Tiki Taka Toko:Reactie van Tiki Taka Toko: Geachte heer/mevrouw Gitte, excuus voor de spekkoek. Gister op zondag, door de drukte Was van onze aandacht ontsnapt. Dat mag zeker niet. Vandaag had mijn collega 2 soorten spekkoek bij u geleverd. Wij hopen dat we goed kunnen maken. Nog maal excuus en bedankt voor uw compliment. Met smakelijke groet, team tiki taka toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en super goed. Sprakeloos 😋 Topkwaliteit. Bezorger ook top. 👍

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pittig eten. Gemakkelijk online bestellen. Bezorging is prima, je wordt prima op de hoogte gehouden hoever ze zijn in het bezorgproces.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 uur moeten wachten op het eten.. 2 x gebeld 1ste werd er gezegd hij os al onderweg. . Wat niet waar was 2 e werd er gezegd we hebben bezorger een gratis pao pao broodje meegeven omdat u al zolang wacht. Dat gek want bij de 1ste keer bellen was hij allang weg. Ee werd wat lacherig gereageerd met oo hij zal wel pech hebben ik kan niks voor u doen.. was eerste keer maar tevens laatste keer dat ik.hier bestel en het eten was lauw tot koud.. dag 58 euro ..

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: geweldig! Het eten wordt warm gebracht en smaakt hoe Indonesisch hoort te smaken. Zelfs een gratis blikje cola erbij! Dus onze vaste Oosterse toko!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor drie personen besteld. O.a. Rames menu, kipsate, gado gado. Erg smakelijk! Zelfbereid en gekruid en voldoende grote porties.

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag heer van Zanten, hartelijk dank voor uw bestellingen, compliment en feedback. Door uw feedback kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Wellicht tot volgende keer weer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte tijd en de tijd dat het bij ons binnen was bijna een uur verschil Dit kan beter

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste de heer Leo, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zullen er acteraan gaan wat er aan de hand was op die dag wanneer u de bestelling had geplaatst. En zeker in de toekomst, zullen we onze bezorgservice verbeteren. Excuus en bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Tiki Taka Toko:Dank u wel mevrouw Marleen, Door uw feedback kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Wellicht tot volgende keer weer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd! En natuurlijk weerfantastisch lekker. Dank Coki en tot snel weer

Reactie van Tiki Taka Toko:Dank u wel, jullie ook bedankt voor de bestellingen en begrip met de drukte. Tot volgende keer

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Tiki Taka Toko:Dan heer/mevrouw Buitendijk, bedankt voor uw feedback en bestellingen. Volgende keer andere gerechten combinatie proeven? Gaan wij verzorgen. Groetjes Team Tiki Taka Toko

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was n circa 30 minuten - sneller dan levering advies. Bezorger wilde geen tip- was blij ons als klant te ontvangen. Eten was heerlijk - gele rijst rames en bami rames. Enige advies minder vet / Jus zetten . Was erg nat en vettig maar smaak goed . Beter dan Gembira. Aanrader

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag heer/mevrouw Remy, hartelijk dank voor uw feedback. Soms kunnen we vrij snel bezorgen. Het hangt van de adres af. Als wij 6 bestellingen in een regio krijgen dan is het makkelijk voor ons om alle 6 in een keer te gaan brengen. Excuus dat wij de vet ook mee hadden geschept. Volgende keer gaan ons best doen. Door uw feedback kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Wellicht tot volgende keer weer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk en ook zeker genoeg voor 3 personen. We hebben het deze keer opgehaald en gelijk al bij binnenkomst werd onze naam gezegd dat vind ik ook zeer prettig. Ga zo door en tot gauw

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag heer Edelenbos, gelukkig was het voldoende voor jullie 2 persoons rijsttafel voor jullie drieen. Door uw feedback kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. Wellicht tot volgende keer weer. Met smakelijke groet, Team Tiki Taka Toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Indonesisch eten. Nu de 3e keer besteld en weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker. Vond alleen dat ik heel lang moest wachten tot het bezorgd werd. Had om 16.50 uur online besteld en kreeg vervolgens om 17.30 een mail dat het om 18.30 bezorgd zou worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weeeeeer lekker!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik wat besteld heb bij Tiki Taka Toko en ik mote zeggen dat het fantastisch was. We hadden een rijsttafel en het was zoals ik mij kon herinneren van een Indonesische rijsttafel met alles er op en eraan. We hebben genoten en ik weet nu al dat dit we zeker terug zullen komen.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vanavond voor het eerst via de site een bestelling gedaan. Ideaal dat je op de site kan betalen. We werden netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Het eten was heerlijk een echte aanrader.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging op tijd! Bedankt!

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorger heel vriendelijk. Een absolute aanrader.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ***GEWELDIG*** Bedankt voor de snelle bezorging!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service, ik ga vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk bezorging beetje laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de 4 keer hebben we 1 keer lekker gegeten.. andere keren was het veel te vet.. de olie liep gewoon uit het bakje. Heel jammer want de smaak is altijd wel goed, alleen last van me maag van het vele vet heb ik der niet voor over..

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu 2x besteld... we hadden Tiki Taka Toko veeeel eerder willen ontdekken! Heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indonesisch eten. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en beleefd aan de deur! Heerlijk eten en goed warm!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, lekker, lekker, maar waar mensen de kortingscodes vandaan halen is mij onbekend. Jammer.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het online bestellen van een rijsttafel kan je zelf niet aangeven welke vlees en groentegerechten toegevoegd moeten worden. Over smaak valt te twisten, maar ik vind het lekker. De temperatuur van het bezorgde eten is te laag. Kan ook niet anders als het een half uur te laat bezorgd wordt. Wel een telefoontje gekregen 5 minuten voor de verwachte bezorgtijd dat het 10 minuten later werd. Dus na dit telefoontje gewon een half uur wachten. De keuringsdienst van Waren zal niet blij zijn met deze temperatuur van het voedsel. Het late bezorgen lijkt standaard. Vorige keer waren ze ook een half uur te laat door het verkeer. Ook toen een telefoontje. Hoezo? Ze moeten van Almere Buiten naar Almere Stad. En de eerste keer was de bestelling niet compleet. Bij de eerste bestelling had ik maar 1 ei i.p.v. 2 eieren per rijsttafel. Volgende keer ga ik naar de winkel. Kan ik kiezen en kan ik mijn etenstijd wel zelf bepalen.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het!!!

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service,lekker eten.Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op een traditionele manier overheerlijk bereid!! The best

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verreweg 1 van de betere bedrijven om eten te bestellen / halen. Er wordt gewoon kwaliteit geleverd.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! precies op tijd en lekker warm. Blij dat deze toko bij ons in almere-buiten is.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indonesië, maar dan dichtbij! Helemaal goed :-)

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de tweede keer besteld was weer super goed. Alleen de saté was iets te ver door gebakken en daardoor was hij hard. en weinig saus. Verder snelle bezorging.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk de combinatie van de gerechten zijn top! We hebben weer genoten. Een ware smaaksensatie!!!

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle service en lekker eten!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker! Genoten van de smaken. Helaas is de spekkoek niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer vriendelijke mensen met een zeer goede service. Absoluut een aanrader!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en lekker

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg heerlijk! Waan je op Java! Selamat makan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, echt zálig. Goede smaak, mag alleen wat meer rijst bij.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam een half uur later als gepland. De onde Onde snack was koud en keihard dus die kan je beter vers eten en niet bestellen. Maar.... Voor de rest was het eten echt heerlijk! Ook het feit dat je ze goed kan bereiken en de vriendelijke mensen maakt het zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, smaakexplosie! Klein puntje: de lontong was (te) klef, beetje waterig zelfs. De rest was top!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Helaas bleef de beloofde spekkoek die we zouden krijgen bij onze bestelling uit. Deze hebben wij helaas niet ontvangen. Maar het eten was lekker!.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee woorden, super goed!

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en geweldige service, ga zo door svp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en authentieke smaak, maar de gebakken banaan was absoluut niet te eten. Taai en flauw. Jammer. Maar ik ga zeker voor een volgende bestelling.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Had wat warmer gemogen. De banaan in deeg was melig en teveel, te droog deeg. Volgens mij was het bakbanaan i.p.v. geweone pisang. Eten was 10 min. later dan afgesproken. Wij gaan hier ondanks de minpuntjes zeker nog een keer bestellen.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb het eten koud besteld..tja het is moeilijk een toko te vinden met echt goede smaken, smaak wint dus toch.. Dus ondanks mijn vorige bestellingen...telkens te warm opgewarmd .etc..heb ik toch nog eens besteld maar nu koud...dat kon ook.. En thuis opgewarmd... HEERLIJK GEGETEN. of geweldig genoten. Smaken waren heerlijk. Alles sappig en zacht.. Het enige is...van ons mag er meer satésaus over de gadogado, die satesaus is zo dun en dus opgenomen ..dat je de saus mist.. Het was het geld nu wel waard

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, bestelling was er op tijd en was nog heerlijk warm! Top dus!

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk eten, mooi oo tijd en vriendelijke mensen!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk authentiek Indische rijsttafel gerechten gegeten. super vers en alles was nog heerlijk warm. ga zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitzonderlijk lekker! Samen met mijn zoon flinke xl rijsttafel gehad. Tot de volgende keer!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ..weer opgewarmt ..blijkbaar in magnetron..bakjes waren weer verschrompeld en het eten tever..soms daardoor uitgehard..zoals de tempeh. De ondeonde bal was net een steen . de bak van de sate speciaal was zelfs door en door gesmolten dat de satesaus en onderuit liep en de kleeftrijst. De kleeftrijst bij de gadogado was uitgedroogd en de satésaus was ver te zoeken.. De lemper was niet geheel verpakt dus ook gedeelte uitgedroogd door te ver opgewarmd. En helaas was niet duidelijk dat bami .noedels zijn. ... De ei..die was redelijk en de kauseband waren sperziebonen ..jammer.. Wel gratis een stukje spekkoek zoals op de website..maar een bestelling van Ruim 40 euro helaas.. We deden het wederom voor de tempeh..en vorige keer was het ook al te ver verwarmt maar iets beter.terwijl de smaken echt goed zijn..echt zo zo jammer. Echt Indisch echt de juiste smaken.. Vindt je niet vaak.. Maar verkeerde manier van opwarmen..in plastic bakjes die niet voor opwarmen zijn... Dus maar niet te de

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag voor het eerst via internet besteld bij TTT. De aardige bezorger was prima op tijd en de rijsttafel nr. 2 die wij hadden was super lekker en genoeg voor 2. We gaan zeker nog een keer bij TTT bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10, would order again. Bezorger was vriendelijk, snel, gaf me advies over bepaald eten om het lekker krokant te houden. Had een tiki menu besteld, heerlijk gekruid en goed warm. Hoeveelheid eten was precies genoeg: twee sides en een menu kunnen een stel perfect vol krijgen. Ik ga hier zeker weer bestellen!

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was heel goed. Werd van te voren even gebeld door Tiki Taka Toko en het eten werd kort daarop heet bezorgd. Gerechten waren zoals gebruikelijk erg lekker en hoeveelheid was ruim voldoende. We blijven nog even terugkomen....

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gebruikelijk erg lekker. Bezorging was exact op afgesproken tijd en eten was nog lekker heet.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer (na een aantal prima ervaringen) ontevreden, bewust geen recensie achtergelaten. Ik wilde het graag nog een kans geven. Maar vandaag was het behoorlijk slecht. De kroepoek die bij de menu's hoorde te zitten volgens het menu, zaten er niet bij. Het minuscule stukje spekkoek dat er bij zat, was doorweekt. Hebben we direct weggegooid. Het rundvlees, zowel de daging semur als de rendang, waren niet meer geschikt voor consumptie. Taai, proefden bijzonder droog en oud. Mijn zoontje kreeg het niet weg. En 17:44 besteld, 19:44 bezorging? Dat is echt veel en veel te laat. Dan verwacht je superieure kwaliteit en een extraatje. Dit was het tegenovergestelde. Als deze bestelling nog niet was betaald, had ik geweigerd hem aan te nemen. Was nog niet de helft van de prijs waard. Ik ben geen klager, heb iedereen getipt hier te bestellen en zelfs voor anderen besteld eerder, zou ook nooit klagen als ik van plan was nogmaals te bestellen, maar dat ben ik dan ook niet. Dit was mijn laatste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top een lekker

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en het was top! Super service ook, tot op de bezorging toe. Vlees en groente gerechten precies genoeg. De bami en rijst mag wel wat meer zijn. Aan de andere kant van de stad op tijd en heet.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ik ga hier vaker bestellen ????????????????????

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima, vriendelijke bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten, nog heet als t bezorgd wordt. En het was er super snel. Wij gaan er zeker nog vaker bestellen! ????

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was over het hoofd gezien, kan gebeuren, werd alsnog vrij snel na een telefoontje bezorgd. Alleen klopte de inhoud niet exact, overigens de eerste keer sinds 3 bestellingen dat dat gebeurd. Was waarschijnlijk een opeenstapeling doordat het last minute alsnog bezorgd moest worden. Eten was weer heerlijk, dus we bestellen zeker opnieuw. Kwaliteit is erg goed. Dat is doorslaggevend. Tot de volgende keer

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten :D Ik ben zo blij met Tiki Taka Toko. Eerst bestelde ik het Tiki menu, tegenwoordig stel ik mijn eigen menu samen. En dat samenstellen is echt een feestje! Wat ook zo fijn is, ik eet er 2 dagen van, dus dubbel genieten ;) Ik hoop dat Tiki Taka Toko heel lang in Almere blijft!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de 1e keer hier eten besteld. Eten vonden we overheerlijk! Ook de bezorging was redelijk snel, fijn want we hadden honger. Qua online bestellen vonden we het wel onhandig dat we bij een menu alleen bij het basisgerecht een keuze aan konden geven en bij de vlees,kip en groente alles als opmerking erbij moesten schrijven en dus niet even snel een bestelling konden plaatsen. Ik kan me voorstellen dat dit mensen weerhoudt om te bestellen. Verder toch wel een tegenvaller dat we spekkoek erbij zouden krijgen en die niet ontvangen hebben!!

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste mevrouw Kooten, wat fijn voor ons om te horen dat u onze gerechten lekker vond. Betreft de bestelsysteem is dat wij onze klanten willen stimuleren om naar de toko te laten komen zodat wij onze gerechten kunnen uitleggen en laten proeven, zo weten ze hoe en wat ze heten en smaken. Wanneer ze via onze bestelapp een bestelling plaatsen, ze kunnen met gerust in de opmerkingen vakje zetten wat ze precies willen in de maaltijd. Zoals u vanavond had gedaan. Excuus dat wij de spekkoek niet er bij uw bestelling hadden gedaan. Wij gaan morgen de missende spekkoek bij u brengen. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk.

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste Kinderopvang De Magneetjes, Hartelijk dank voor jullie compliment. Nu weten wij waar jullie zitten, stuk makkelijker met leveren. Wellicht Tot snel weer. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag Natalie, wat fijn voor ons om te horen dat je tevreden was met onze service. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Tiki Taka toko

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Etem was smakkelijk en warm.. Snel bezorgt.. Echter weinig in het geleverde bakje voor een te hoge prijs.. Niet meer voor ons..!

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw bericht. Op onze bestelsite staat heel duidelijk op het totale gewicht wat u zal krijgen bij de kleine rames. Wij kunnen nooit inschatten hoeveelheid een persoon trek heeft en hoe groot eter hij/zij is. Wij zullen altijd adviseren om grote rames menu te nemen. Voor € 1,20 meer krijgt u bijna een dubbele portie. Wij willen u natuurlijk ook bedanken voor uw compliment dat u de gerechten smakkelijk hebt gevonden en onze bezorgservice snel vond. Met vriendelijke groet, team Tiki Taka Toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte vers en was daarnaast nog lekker warm. Daarnaast was het een goede portie en was het goed verpakt. We hebben erg genoten van de gratis spekkoek, maar hij was wel een beetje droog. Smaakte oud, voor de rest was het genieten en we gaan hier zeker vaker bestellen. Daarnaast zijn de we telefonisch erg goed geholpen en is ons het menu uitgelegd.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag mevrouw Laou, U ook bedankt voor de bestelopdracht. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag speciaal voor.mn verjaardag (veel eten) besteld. Althans hoopte wij. Voor een fors bedrag (41 euro) allerlei losse gerechten besteld. Om.zo.een.uitgebreide keuze te hebben en het optimale te kunnen proeven van de indonesishe keuken. De bezorgen was ongelooflijk snel! Goede service. Helaas bleek alles te zijn opgewarmd in de magnetron want de deksels waren gesmolten en stonden bol. De hoeveelheid voor dit geld ( fors bedrag) viel ons alleen ontzettend tegen. We hadden 1 gerecht besteld en niet gekregen. Netjes gebeld, man aan telefoon ging meteen in verdediging dat hij zelf had ingepakt. Uiteindelijk kregen we te horen dat we niet te verstaan waren. Maar ik had volop bereik. Dus werd van de combinatie hoeveelheid en besteld niet gerkegen, jezelf.moeten bewijzen .. best sikkeneurig. Als je de producten niet kent kan je niet vertellen wat je mist. Je slaat de plank wel.mis als je dan zegt dat je t plastic tasje niet mee moet tellen. ( ik kan lezen, en weet verschil tussen p

Reactie van Tiki Taka Toko:Geachte mevrouw Zwolle, Hartelijk dank voor uw reactie. Ten eerste u was ook echt heel moeilijk te verstand aan de telefoon. Aan de telefoon zei u dat wij nasi uduk niet had geleverd. Ik kon gewoon niet geloven. Want ik had het zelf ingepakt en de bestelling had gebracht. U zei dat u een speciale avond hebt en zal fijn vinden om snel te krijgen. Vandaar hadden wij ook andere 3 eerdere bestelling even laten liggen en uw bestelling als eerst hadden bezorgd. Om u een een beetje feestelijke gevoel te geven hadden wij bij de nasi uduk 200 gram extra tahu-tempe kuning gratis er bij gegeven. Op de bestelsite staat heel duidelijk hoeveelheid gram u zal krijgen voor dat prijs. Hartelijk dank voor uw compliment dat u onze gerechten lekker vindt. Maar als niet de nasi uduk is zoals u eerst zei, willen wij graag weten welke gerecht volgens u die wij niet hadden geleverd? Zodat wij kunnen veriferen op camera beelden wie, hoe en welke gerecht die u mist. Nogmaals hartelijk dank voor uw bericht. Zo kunnen wij altijd onze service en kwaliteit verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plastic bakjes bij bezorging helemaal gesmolten door (waarschijnlijk) magnetron. Vooral de dekseltjes. Eten was verder goed behalve het ei gerecht. Ei proefde vreemd en is blijven staan.

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste heer/mevrouw, Graag ons bellen. Dan kunnen wij meteen voor andere verzorgen. Hartelijk dank voor uw bericht. Zo kunnen wij altijd ons kwaliteit en service verbeteren. Met vriendelijk groet, Team Tiki Taka Toko

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor goede prijs. Echte Indische smaak en bezorging 45-60 min word aan gehouden.

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag Kristopher, Hartelijk dank voor jouw bericht. Wij doen ons best in de spitsuren op tijd te leveren. Gelukkig was bij jouw gelukt. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA VERZORGD, ZOALS ALTIJD!!!!! LEKKER WARM BEZORGD en van GOEDE KWALITEIT !!! TRIMA KASI !!!!!

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag meneer Veldhuis, Sama sama, terima kasih dan selamat Makan. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten echte aanrader

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag Monique, Mooi zo dat je ze lekker vond. De gerechten combinatie die wij voor jou speciaal hebben gemaakt. Selamat Makan. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Tiki Taka toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd!! En mijn bezoek was erg te spreken over het eten. Erg goed.

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag heer van Rijsbergen, speciale gast hoort een speciale maaltijd te krijgen. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd en heeeerlijk warm!!!!!!!

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag meneer Veldhuis, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Selamat Makan. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Tiki Taka toko

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker, dank je wel ook voor de snelle levering!!!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De gerechten zijn van hoge kwaliteit. Heerlijk smaakvol en stukken beter dan menig andere toko's in Almere en omstreken. Mijn persoonlijke favoriet is de ayam madu pedas (zoete kip met honingsmaak). Sterker nog, ik heb nog een beetje over van gisteren en nu ik er weer aan denk warm ik zo meteen de rest ook nog even op. ;-) Enige minpuntje is de bezorging. Niet de kwaliteit ervan, maar hoe lang het duurt. Zeker gezien de gerechten al de nacht ervoor klaar gemaakt worden en alleen opgeschept en opgewarmd hoeven te worden en dan met de koerier mee kunnen. Ik zag echter dat ze op zoek zijn naar koeriers, dus het lijkt erop dat ze er hard aan werken! Verder niets dan lof voor Tiki Taka Toko.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel, eten had warmer gemogen. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar. Erg vriendelijke service aan de telefoon.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar vond dat te weinig nasi etc heb gekregen , verder een aanrader !

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag heer/mevrouw v Doorn, Het komt goed bij de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Tiki Taka Toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker eten. Erg aan te raden.

Reactie van Tiki Taka Toko:Dag Rahem, Hartelijk dank voor jouw bericht. Heel fijn voor ons om te horen dat je tevreden was met onze service en de gerechten super vond. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, team Tiki Taka toko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk te woord gestaan en vlot bezorgd. Vond het vlees iets aan de droge kant, maar qua smaak erg lekker! Voor herhaling vatbaar in ieder geval!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker geluncht vandaag, 5 sterren zeker verdiend! Kip met honing was fantastisch!

Reactie van Tiki Taka Toko:Beste EJ, wat fijn dat je ons kip met honing lekker vindt. Hartelijk dank voor jouw bericht. Zien wij jou weer binnenkort?.. komt goed, wij hebben genoeg op voorraad.. tot snel.. Team TTT